Great Eastern Life Run 2013

Great Eastern Live Run, ahad lepas 15 September 2013. Actually aku tak register pon untuk larian nih. #eh, mmg nak register memula, tapi takde lak member *biasa lah lari pon nak ada member*. Dengan tgk route macam banyak bukit jer, *route pon nak berkira.kalau bleh nak flat jer* so tak register. Tapi sebab dah rezeki nak berlari, ada kawan kepada kawan yang terpaksa tarik diri last min, so bleh lah aku lari dgn harapan dapat medal hehe. Ada perjanjian larian sebelum tuh yg telah dibuat.*takpe takyah cerita lah*

Tahun nih tak banyak lari, ada gak lari tak dpt medal. Nak dpt medal untuk menang mmg takde lah, tapi dapat finisher medal pon cukup lah. Walaupon org lain dah kan main jarak lariannya nya, aku masih jugak belom mencuba HM hehehe.

*jom lari untuk hilang stress*
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas