Jom Makan : Big Brother

Makan lagi dan lagi. Ye, sesi makan belom selesai. Kan sesi diet bermula tahun baru :p . Dan awal tahun masih ada entri makan jugak lah kan. Hehe

Big Brother ni terletak kat Kota Damansara. Dekat The Strand tu. Food kat sini portion nya boleh tahan lah besar. Maksud aku, besar. Dan best. Apa yang kitorang order best jer semua. Cuma yang aku perasan, semua makanan yang di order ada cheese. So mmg terlebeh cheese jer rasanya arituh. Lunch nih menjelang christmas haritu dan ditaja oleh OKB. Thanks :) .

Kalau nak try makan western, boleh cuba lah kat sini. Sbb aku rasa berbaloi lah. Kalau weekdays ada set lunch jugak. Dan set lunch mmg harga baik lah. So jom lah reward diri kita dgn makanan yg best! Hehe

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Gina said…
Tak pernah lagi mencuba makan disini, rasanya nanti satu hari nak pergi
adenium said…
gina - kene balik malaysia lagi nih..hehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas