Tensi!

Aku adalah tension! Mmg tension ngan sekolah. Tapi nih tak citer pasal tuh.
Nih nak citer pasal tension sbb memory card bb aku nih. Mmg dah kene tukar. Dah banyak kali corrupt tau. Banyak gambar yang habis hilang.start ngan ntah haper. Semua dah hilang. Gambar trip ke india. Walaupon ada kat camera. Tapi still lah rasa bengang kan. Gambar birthday haziq. Nih lagi, gambar larian SCKLM 2012. Paling best, last week aku ada makan kat sushi king dan kungfu apa ntah. Nak update kat blog pon gone. Kalau korang jadik aku korang tak bengang ker?

Dah lah blog skang dah suam-suam kuku. Tapi banyak jugak aktiviti makan tau. So, aku pon plan nak fokus unt makan dan jalan jer kat blog nih. Dah terbuang dua entri tau.

Hopefully entri makan kat bandung ada lagi lah kan kat camera.

Owh ya, aku pon dok kira2 nak buat entry pasal bandung ke tak. Sbb dah dua kali buat entry bandung. Tapi aku buat entry bandung pasal lain lah kan pasal hotel ke, kan.
Dr takde entri, baik buat jer kan. Tapi tatau lah bila. Sbb dua tiga minggu ni *atau mungkin lagi berminggu2 aku bizi ngan keje skolah*
Tak sempat.

Hmm ok lah, orang bengang tak leh cerita banyak2 kang dia melalut.

Eh jap, kalau korang nak tau pasal buffet ramadhan. Nih kan dah nak ramadhan. Esok ada entri "berbuka puasa-ramadhan di tropicana".

Ok sekian. :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan