Jom makan : pannaz, damansara perdana

jom makan lagik.
okeh sebenanya memang dah lama baca review orang kat pannaz nih. tapi punya lah tak berkesempatan nak makan sini, sampai lah minggu lepas. #eh ke dua minggu lepas ntah. haha.

pannaz burger. nih chicken burger. my fren plak order beef burger. tapi untuk taste yang lebih baik, baik order beef burger. sebab chicken burger memang chicken breast yang di marinate dengan herbs sahaja rasanya. so aku opt for beef burger.

pannaz sandwich. aku tak rasa pon. tapi nampak sangat sedap. dan komen nya pon sedap.

fuhh, salad nih nampak sangat menyelerakan. tapi aku bukan makan salad. tapi kawan aku bagik almost full mark untuk salad nih. tengok pon dah tau kan.

fuhh ini memang terbaik. serious sangat terbaik lah. chocolate cake tuh tak manis. so dapat rasa coklat lebih lah. kalau manis kang macam kek gila perasa coklat plak kan. tambah dengan vanilla ice cream. perfecto!

my oreo shake.

memang boleh di cadangkan untuk makan kat sini. owh ya, kat sini ada jugak menu nasi goreng, laksa , steak dan macam2. so macam macam lah bleh cuba.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan