R dan jugak R

balik dari melaka... aku ...ruby... n my sis tumpang my Boss Dr M untuk balik kl... sleepy sgt macam nak tido jer.... tapi sebab i was sitting in front...dok borak2 jer lah ngan my boss....singgah kat R&R seremban... ramai giller orang... aku memang tak selesa sungguh kalau ramai sgt nih....
tapi 1 thing.... toilet bersih... bagus lah... dorang siap jaga kat situ... so bleh clean kan every now n then.... sebab no choice... kitorang lepak kat shalala coffee... (shalala kot... or anyname yang lebih kurang gitu.... bleh jumpa kat hiway....)..food quite good... tapi servis hampeh... they should hire more staff ... bayangkan orang ramai... nak duduk... tapi meja penuh dengan bekas makanan yang tak dikutip.... end up i ngan my boss yang alihkan pinggan tuh ke meja sebelah.....

tak pasti nasi apa ntah... tapi macam chicken rice ... nice... hey c the suare rice... u should try... not the quare...but the taste... (my dish)

ruby go for this square nasi lemak....must be tasty... cuz ruby finished it with no doubt..hehehehe


dr M ordered Mee .... lupa lah nama dia.... he also finished the dish... mungkin jugak sebab kitorang lapar... cuz leaving melaka before having lunch
assam laksa.... gud..but u still can find the better taste out there....i tried my sis's dish
the drinks....






Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan