Kopi : Pickle & Fig - TTDI

Salam Kopi.


Hari nih mencuba kopi kat Pickle & Fig di TTDI. Banyak rupanya kedai kopi kat TTDI. dapat list kedai kopi haritu baru lah tau. kedai nih sebaris dengan McDonalds TTDI.
 

Bila masuk tengok menu, ehhh tatau nak order apa. tujuan asal nak minum kopi jer lah, untuk coffee break. coffee break lah sangat kan, dok siapkan draft paper tak jalan2, terus gi minum kopi. macam banyak jer menu dia hehehe.
 

Haritu order cappuccino. Masa tgk menu, macam nak order piccolo latte, nak compare yang minum kat expresso lab hari tuh. tapi ntah lah, tetiba order cappuccino plak kan. tapi ok, tak mengecewakan lah. :)
 

Nachos! hah, tetiba makan bende yang bercheese nih. fuhh, terus diet mula keesookan harinya (lah sangat kan! :p). tapi kan boleh tahan lah nachos nih, takde lah muat dengan cheesenya. ada letak olives, jaapeno etc. the best part, semua pon aku makan. dah nama kedai pon Pickle & Fig kan. *biasa kalau order kat subway memang olive dan jalapeno bukan pilihan ye hehe*
 


Ok, ada niat nak gi sana lagi, sebab nak rasa cake etc plak. hmm sadwiches pon nampak menarik *nampak meja sebelah makan*  . tapi senang lah nak repeat, kat TTDI jer kot, kampong ai lah tuh kan. owh ye sebelum balik ada nampak kat papan hitam iklan dia ada affagato ice cream macam tuh lah (ice cream vanilla with expresso shot) macam menarik kan . hehehe..

orait jumpa lagi di kedai kopi yang lain ye :)
 
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam