Kopi: Delifrance

Salam Kopi.

Siaran kopi di Delifrance. Dah lama tak singgah kat Delifrance ni. Seriously aku ingat kedai nih dah takde. Sbb yg kat 1 Utama tatau sama ada mmg dah takde atau relocated. Actually acara kopi nih adalah sambil menunggu Haziq yg attend birthday party kawan dia yg dibuat kat KFC. So sambil minum kopi bleh buat kerja.

Memula macam nak makan crossaint sandwich. Tapi macam dah kenyang sbb late big bfast sebelum ke sini. Pastry dan puff pun banyak jugak. Terlintas pulak nak cuba the mini tartlets yg ada pelbagai flavours. End up aku ambik cake. Tk banyak choice ada cheese apantah, dgn black forest dan this oreo cheese.

Kopi pon tak banyak choice, ada long black, latte moccha cappucino cenggitu jer kot. So, aku minum latte dan oreo cheecake. Taste good. But nothing extraordinary. Just cost me about rm20. Ok jer lah kan.

Next ada entri kopi yang lain sket. Ok, salam isnin jugak. Be good :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan