TM Fan Run 2013

TM Fan Run 2013 - 1 Disember 2013. Larian sebagai tanda menyokong atlit kita ke Sukan SEA nanti. Syabas kepada rakyat Malaysia yg menyokong.

Menteri KBS yang baru sangat sesuai dengan portfolio yang beliau terima. Sentiasa turun padang semasa aktiviti sebegini. Malah kadangkala turut menyertai acara terebut. Syabas YB.

Larian terakhir tahun ni. Tahun depan plak sambung. Larian macam biasa lah. Kalau ada bukit2 sket jer memang tercungap2 hehe. Tapi kadar bukit tak lah teruk macam ParkCity Run.

Semoga atlit2 negara akan perform dgn baik nanti. Malaysia Boleh!

*next week last event untuk tahun ni, acara jalan kaki* :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam