Nak kasutttt

image: google
nak beli kasutttttt. nak beli kasuttttttt. nak beli kasuttttt. nak beli kasut sekolah. saja lah, rasa nak pakai kasut cenggini gi sekolah. normally pakai kasut HP jer. sejak dari keje dulu tuh jer lah kasut yang dalam lingkungan kemampuan.

dari harituh dah nak beli kasut nih. cantikkan kaler merah nih. tapi pada usia ini, hmmm macam tak sesuai lak nak pakai kasut kaler nih gi sekolah. *walaupon hati cakap, apa ada kesah.kannnn* *hmm nnt ada yang kata tak sesuai kot gi sekolah pakai kasut cenggini - again apa ada hal kan* aku gi sekolah pakai sempoi jer, jeans ngan kemeja. paling suka kemeja belang2 dan kemeja kotak2 atau kemeja putih hehe.

tapi aku memang akan beli kaler lain lah, walaupon hati nak merah. dari sehari ke sehari nak gi tengok kaler etc. tapi budak sekolah takleh selalu gi shopping mall kan hehehe. owhhh tak payah lah susah2 nak gi shopping mall bagai kalau nak beli sepasang kasut jer. shopping is just a click away! memula tu nak google kaler yang ada jer. hmm tak sangka jumpa converse shoes di Zalora ni. bukan dapat tengok kaler jer. hmm dapat beli terus. senangnya! lalalalala...senangnya dalam hati....

errr korang agak kaler apa yang aku beli? ntah-ntah merah kot hehehe. nnt tunjuk ye ;P .
so dapat lah sepasang kasut sekolah.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam