Jom Makan : Nando's

Acara makan. Jumaat harituh ada borak2 ilmiah kononnya. So sebelum discussion ajak dorang makan kat Nando's since aku ada satu voucher Nando's dpt masa SHAPE run arituh.

Nampak macam siket jer order. Tapi bersungguh2 kitorang makan meal memasing, so dah susah nak habiskan side dish. Aku makan quater chicken dan order potato wedged dan mash sweet potato. Dorang order wrap dengan nasi. Sedap gak nasi tuh. Hmmm aku sgt teruja nak order mash sweet potato tu, end up rasa macam tak best sgt. Macam kalau sweet potato tak buang kulit bebetul kan ada rasa macam getah2 sket pahit. So kene try lagi. Mungkin kat lain ok.

Lps makan melepak kedai kopi untuk discussion.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas