Multi Purpose

Bilik study aku skang dah jadi bilik serbaguna. kalau dulu adalah lemari baju. tapi dah angkut letak bilik lain. tak best lah bilik study lemari baju pon ada kan. tapi skang, hmm dah jadik pelbagai guna lah jugaknya.

mematuhi tujuan asal lah nih kan.

pon sama, masih mematuhi fungsi asal.

tadaaaaaaa. bilik study pon dah jadik bilik sukan jugak. kalau tension, atau terasa gemuk *memang gemok pon* so buat2 lah bersenam sket. kasut tuh memang skang dah dikhaskan untuk indoor jer. memang lah kalau takat nak angkat dumbbell tuh tak payah pakai kasut. tapi kekadang aerobics pun buat jugak. ikut youtube Jillian Michael, :p 

dan jugak dah jadik bilik untuk melelapkan mata jugak. padahal, bilik tido setengah jengkal jer pon. walaupon jarang lah tido kat sini. tapi kekadang tertido jugak.

hmmm nanti apa lagiklah funsi tambahan erk. makan jer tak kat dalam bilik nih. paling hebat minum jer lah.
owh ada lagik fungsi tambahan. bilik tayangan. dok tengok cerita kat tonton, kat TV1 online atau mana2 cerita kat youtube etc.

ala, macam tak biasa, dulu masa sewa bilik jer pon banyak gak fungsi bilik tuh kan. :p

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Batu Adventure said…
nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/
Ayu Zuraida said…
oh myBOB..miss u..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

peribahasa : tiada beban batu digalas