Birthday Haziq

Tahun nih celebrate birthday Haziq pada 18 May. Tahun nih buat minum petang jer. Memula emaknya nak masak jer mee dan meehoon. tapi aku dengan pantas mencadangkan untuk order jer. hehehe. so order lah mee goreng, dan 2 jenis bihun. tapi haziq dok sebut2 nasi lemak jugak. hehe. makanan tempat kat orang yang sama gak, untuk 3 tahun dah nih.

pagi tuh, adalah aunty ngan kazen haziq dtg nak tolong masak, sebab ingatkan umi haziq nak masak. end up, the cousin pon tolong aku hias2 jer lah. actually ada sorang kazen haziq memang dah diimport tido situ lagi hehe.

so cepat lah sket kerja2 menghias dan banyak lah idea yang dtg secara tetiba kan. kereta control yang besar tuh pon pinjam cousin haziq punya, just untuk letak hadiah2 jer.

tahun nih haziq banyak dapat alatulis, dan baju. tumbler etc. kira dia happy lah semua barang sekolah. ada jugak lah toys satu dua ketul. kalau setahun dua dulu, kalau dapat hadiah stationary haziq tatau nak buat apa. masa tuh tak sekolah lagik kan. skang bila dapat stationary bukan main happy lah dia. orang dah sekolah. aku pon bawak keluar balik semua set alatu;is yang dia dapat dari tahun2 lepas. terkejut dan suka lah dia kan.

gambar tiup lilin takde lah. malas nak upload dr camera. hehe. cake tuh besar. so tahun nih cake memang tak habis lah. kalau tak biasa ngam2 akak tak cukup hehe.
penat lah kalau buat majlis2 gini. tapi umi dia dah plan untuk tahun depan tuh. hmmm. tahun nih ajak kawan2 haziq jer. plus sedara mara. kalau tak dulu satu flat tuh jemput hah.
ok lah, berehat dulu. panjang umur tahun depan buat lagik :)





Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

atty's said…
Happy belated besday haziq
semoga menjadi anak yg soleh..

cantiknya kek besday dia :)
adenium said…
atty's - mekasih kakty. lama takde entri kat blog kakty?

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

peribahasa : tiada beban batu digalas