Candy Buffet

Candy Buffet. nih untuk birthday haziq hari tuh. biasa lah, birthday boy meamng nak tema CARS lah kan. aku pon tetiba ada idea nak buat candy buffet nih. kalau nak tempah memang mahal lah kan. walaupon tak creative. aku buat jugak lah. dalam kebizian tuh sempat jugak lah buat homework sket2 untuk candy buffet nih. tapi tuh lah kesuntukan masa jugak sebenarnya. ada lagi lah apa yang dok plan dalam kepala tak terlaksana. grab jer mana2 candy etc yang sempat.

memula nak gi carik stickers. tapi bila tengok banyak magazines cars haziq, so dapatkan gambar dari situ jer lah. 



tak jumpa carik paper bag kaler putih, hmm kaler coklat pon ok jerlah untuk buat treat bags. kalau kaler putih cantik sket kot nak tambah dengan sketch image cars tuh.

dah satu hal jugak buat homework nak kenal watak2 dlm cerita CARS nih. mau tak nya aku kenal lah 3 4 watak jer pon. tapi takper lah, sesekali. 

puas hati gak lah buat sendirik nih. walaupon keseniannya kurang dan tak terserlah. satu lagi cabaran adalah nak mencarik barang2 yang ikut warna yang aku nak tuh. bukan takde. tapi masa tuh lah tak banyak.
next time boleh buat lagi lah kot hehe.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam