haziq @ KidZania

meh layan gambar jer lah. dah lama pon pergi nih, masa cuti sekolah hari tuh. tapi tak tercerita. bila dah load gambar banyak2, tatau lah naper jadik cenggini plak susunannya. dashboard baru nih tak explore pon, so cenggini lah jadiknya. takper lah yer.
ok kalau nak tau berapa bayaran masuk, kat mana letaknya atau apa sahaja lah kan, bleh cek kat website nih http://www.kidzania.com.my/ 

kerja cat rumah. join jer mana kerja yang dapat.
kerja kat BhPetrol. dapat lah merasa macam mana nak isi minyak kereta.
dapat rasa guna atm machine. masuk duit kat kaunter, withdraw kat sini.
berurusan kat kaunter bank
sebenarnya takut jugak tuh, tapi sebab ada kawan, berani jer nak cuba.
kalau pergi sorang kang mesti kebosanan, so plan lah supaya aa kawan. Muhammad Haziq, Amir Haziq, Hadi ngan Dija.
menarik tempat nih, aku gak yang sebenarnya lebih2 nak pergi. sebab dok tengok kat negara lain dok ada mende nih, bila dah ada kat malaysia, nak gak tengok camner kan. dah yang makin teruja sebab masa kekecik dulu takdde peluang. heheh
kebetulan masa tuh masih baru bukan tempat nih, cuti sekolah plak tuh, so agak ramai lah. since haziq nak jadik pilot. masuk2 terus jer tuju kat flight simulator tuh.
nih haziq pon tanya, bila lagi nak pergi KidZania. ?? tunggu dah besar sket lagik lah ye..

Comments

klu org dewasa nya ade,compem sy join...mn nak rasa buat sumer kj tukan.. :)
adenium said…
Fafau de Craft (Zana) - haha.. samalah.. nih ai yang lelebih excited nak pergi.. hehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

peribahasa : tiada beban batu digalas