Chatime

korang pernah cuba chatime? ini cubaan pertama aku. ok, lepas nih nak cuba lagik yang lain. flavour yang lain. heheh.
pelik jugak lah rasa, macam baru jer dengar pasal chatime nih. tetiba dan boom kat pasaran. sebelum nih ada jugak bubble tea lain kat pasaran kan. which is aku meamng tak pernah cuba. tapi kan, sepanjang pemerhatian aku lah. kat chatime nih, sokmo lah orang que panjang.



this banana thingy tasted good. thinking of having pure cocoa with bubbles next.


originally from Taiwan. dah banyak cawangan kat banyak negara jugak.


hahhhh, korang tengok lah, ken main banyak pilihan apa yang korang nak.pastuh bleh nak slight sugar, slight ice, 50% sugar atau apa yang korang raa korang nak lah kan.


staff dorang pakai tshirt pink. #eh cam cantik plak. hehe


kan aku dah cakap, memang sokmo lah panjang orang beratur. tapi malaysian memang macam nih kan. lagik ramai orang beratur, lagik tuh lah nak beratur. hehe

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.




Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan