Larian ParkCity 2013

Ahad 24th November. Larian di kawasan yang tenang tetapi berbukit. Psyco tau aku rasa kalau lari anti gravity nih hehehe.

Starting dengan finishing adalah mendaki. I nih dah lah stamina ala2 jer. Tercungap2 lah kan. Masa kat info cakap ada satu water station at the top of the hill, kat km 5.5, hahhhhh mmg on top of the hill betul hahahaha. Tapi apa lah sgt kan, tak de masalah, jalan lenggang kangkung je lah. Haha, janji abis.

Medal lawa, kaler2. Aku ambik yg 10km jer. Ada 5km dan 3km jugak kot. Lps tuh acara untuk kids, 2.2km , 600mter etc.

Kalau ada duit banyak, maunya aku carik tempat kediaman kat kawasan nih. Kawasan kediaman terancang. Cantik. Aku suka kawasan macam nih, tapi kemampuan kurang.

Ujung minggu nih ada satu lagi larian. TM Fan Run.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas