J.A.U.H

Pernah baca novel jauh? Atau tengok cerita jauh? Aku dua-dua pon dah.

Actually novel tuh aku baca lama dah. Tahun 2006 dulu. Pada ketika itu, atas sebab2 tertentu aku terjebak baca novel2 melayu nih. Punya lah suka cerita jauh nih, dah pinjam novel org dan baca, lps tuh beli untuk buat koleksi. So novel jauh aku tuh mmg dok wrap ngan plastik lagi lah. *beli buku tuh kan hobi aku hehehe*

Masa tuh novel apa aku tak baca? Adam dan Hawa, sehangat asmara etc. Tapi itu lah, novel nih kesudahannya itu citarasa penulis. Mostly happy ending lah kan. So bila ketika itu ending nya bukan macam dlm novel, so aku stop dah baca novel. Hehe

Owh cerita jauh kat tv tuh best. Sbb Adi Putra yg berlakon. Hehe. Terus pasang niat nak gi morocco, casablanca etc. Sampai 2 3 kali aku tgk, sbb record guna astro pvr tuh kan. Skang dok layan sehangat asmara plak. Pon pasal Adi Putra dan Rita Rudaini. Walau apapun kesah Rita Rudaini nih, aku tetap suka dia berlakon lately. Aku rasa dia cantik dan tinggi. *kalau lah aku tinggi kannn* Adi Putra nih mmg kategori dark tall n hensem lah kan.

Nasib baik lah dah nak abis citer nih, hmmm melayan series nih kadang2 membuang masa. Dah lah aku nih tak cukup masa jer rasa skang. Hehehe.

Ok lah, apapun, kesimpulannya, "hidup ini tidak lah seindah di dalam novel". #Eh tetiba plak kan. :)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

ita citot said…
saya juga suka klw adi putra yg berlakon. heeeee (^_^)
adenium said…
ita citot - hahaha best kan ..
ita citot said…
beshhhh! macho man! hehehehee

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam