Cabaran

Mencabar diri untuk 6 minggu. Biggest Loser. Six weeks challenge with Wardina. Dan Kevin Zahri. So untuk 6 minggu nih aku kene menahan diri dari makan makanan yang tak patut dimakan. Memaksa diri untuk membuat senaman. Hehe

Nanti kita tgk, apa hasil usaha aku nih. Memula niat nak memotivasikan diri. Maklumlah kan dari mid december last year aku main belasah jer makan. Hehehe. Dah tuh aktiviti jalan kaki yg dulunya sgt cemerlang dah kurang gak sbb kekangan masa. *konon lah sgt kan*

Tapi bila dah masuk cabaran nih, kene lah berusaha untuk dapat join makan malam ngan Wardina dan Kevin nanti. So at least kene turun 5kg lebih lah. 6 kilo dalam masa 6 minggu. Tgk lah macamana kan. Hehehe.

So tunggu 6 minggu lagi ye kita tgk hasilnya. :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas