Brooks Half Marathon 2013

Brooks run. My first run for 2013. Macam biasa 10KM. Aku sampai bukit Jalil around 530am, parking macam dah susah jer. Pusing2 jumpa parking.

Run started at 645am. Masih gelap. Skang kan subuh lewat. Kalau tak silap 10km run mula at 615am, tapi retime.

Dah lama tak lari, last was Newton run. Mintak nyawa gila2 rasanya. Seriously! Belom sampai 2km aku dah surrender! Tercungap jalan dulu. Mungkin lately kurang exercise dan asyik makan jer.

Aku bukan lah lari jarak jauh dan laju. Hehe. Tapi normally kalau 10km within 90mins. So aku mmg kene jaga timing supaya 1km tak lebih 10min. Hahaha, giller slow kan. Hari nih the fastest lap 8min 05sec. The slowest 9min25sec, so ok lah.

Tatau kenapa hari nih terasa sgt penat. Terasa sgt kurang jalan rata. Dpn astro, then keluar hiway sg besi masuk balik bukit jalil, hah tu jer kot yg rata.hehe. Aku asyik rasa lps naik bukit turun bukit, eh naik bukit turun bukit lagi, dan lagi. Agaknya badan dah berat nih.Sbb tuh rasa azab sgt. Berat naik! 2kg! Haha

Next aku nak lari malakoff. 17km, kalau macam nih punya performance, susah nak cakap lah. Ok lah, saya insap, saya berusaha :p.

*runs! Clear the minds*
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas