Jom makan : Roast Kitchen

Itik..Itik... Jom makan itik. Ok, sesapa yang gemar itik, atau nak try makan itik, nih satu lagi kedai yang korang bleh pergi. Kalau tak makan itik pon don't worry. Ayam dan daging pon ada.

Roast Kitchen nih terletak kat TTDI- Taman Tun Dr Ismail. Kalau nak senang cakap, kedai ni sederet dengan Pizza Hut, Maxis, Mohsin etc tuh. Kiranya nih dekat dengan Pasar Besar TTDI lah.

Crispy duck tuh not bad jugak. Owh, aku bukan penggemar itik, jadi tak dapat lah nak komen pasal itik nih. Aku order mi daging tuh. Sedap! . Aku suka mi tuh. Sayur tuh pon terbaik. Char koew with sweet wasabi pon adalah terbaek. Char koew nya sgt crispy, cuma again, aku mmg tak makan wasabi, so agak terbatas aku makan. Actually wasabinya tak terasa sgt, boleh lah aku makan jugak. Next time aku nak order sauce asing lah :p.

Makan kat sini aku rasa harganya nya sgt berpatutan. Dan rasa pon tak mengecewakan. So bleh lah korang try nanti :)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Gina said…
bolehlah refer bila nak cari ide auntuk sesi masak-masak di Adelaide ni
adenium said…
Gina - yes Gina... silakan... :)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam