Sarapan

satu cadangan sarapan. Aku dah terjatuh hati. Kalori pon dlm 250kkal jer. Rasa best. So kalau takde breakfast appointment, mmg aku minum nih jer. So aku bleh makan lunch macam orang lain. Bukan apa, dah sebulan lebih aku tak betul2 exercise. Makan maintain jer. Dah tuh, macamana nak turunkan lagi berat samapi berat ideal kan. Takkan nak maintain ceggini jer. Haha. So ini lah penyelesaiaan untuk bfast. :)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

itangmanih said…
ensure tu sedap x?teringin nk cuba tp xde sample..
adenium said…
itangmanih - sedappp hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam