Makan itu memang indah

jom layan gambar2 terindah di dalam episod hidup ini sejak kebelakangan ini hahah. 
cucur udang. hmmm cucur jer lah, sebab takde udang. apa ke nama kedai kat AU tuh. kitorang panggil kedai dekat car wash. nampak selebet tapi sedap. kalau dtg sini gila nak pilih. goreng pisang dan macam2 kueh pon ada.
crispy popia. merata gak ada jual nih. tapi yang nih makan kat alamanda. sebelum gi jumpa responden, datang lunch dulu kat sini.
nih makan kat kedai apa ntah tepi jala tuh. lepas berlari SCKLM harituh. nampak macam best jer capati tuh. 
nih sebahagian makanan yang dimakan kat restoren rebung chef Ismail harituh. cucur, dan nasi impit tuh. sedap. lempeng kelapa pon dok ulang2 ambik. sehari sebelum tuh makan buffet kat restoren puteri. akibat banyak makan kot buat aku pancit tengah jalan masa SCKLM haha.
dinner kat restoren azura seksyen 3 BBB. grilled chicken tuh healthy. tapi aku habis kan licin semua. memang terlebih kalori lah. eh siap makan orang lain punya fries lagik hmmm.
soba kat secret recipe. nampak sempoi gini jer. tapi sedap gak. cuma aku lebih suka yang berkuah. so rasa agak janggal lah. rasa jer agak janggal, tapi semuanya habis licin.
nih set ayam kampong. ada datang dengan kuah masak lemak daging dan sambal belacan dan ulam jugak. nih makan kat alumni universiti teknologi malaysia (UTM) jalan semarak tuh. senang serita sebelah masjid. kalau ikut hati memang nak tambah jer nasik. ikut hati matik. okeh nnt kene repeat makan sini lah.
soto home-made. kawan aku lah buat. wahh sedapnya. suka lah soto. siap makan dua round. dua kali tambah lah tuh makannya. hehehe
nih acara makan lepas lepas larian great eastern life. minum kopi kat starbucks, beli salad kat subway. belajar2 lah makan salad ye hehe. nih makan sambil lepak kat kl sentral.
kenny rogers! suka lah ada set lite nih. ayam dan satu side dish. kalau ikut memang suka yang complete meal tuh. tapi kadang2 hmm kene pikir jugak berat badan yang dah naik nih :P
ini memang terbaik lah. nak kene ulang makan nih. selalu kalau gi dave's deli memang makan quater chicken tuh. tapi bila try ribs nih, memang i suka lah. hehe. macam rib masak tomato. sedap!

Dah tatau apa nak cerita. Kumpul gambar makanan dan letak sini pon jadi hehe.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

attyfir said…
lapar tgk entry sid ni tau
adenium said…
attyfir - hahaha...Kakty, jom lunch :)
Mummydearie said…
Banyaknya makanan jadi lapar pulak bila tengok gambar camni!

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam