Coffee dan...

Coffee! Skang rasa tak bermaya kalau tak dpat kopi nih. Biasa minum latte atau americano lah. Sesekali minum lah yang sinfulicious tuh. Eh tapi kan, skang tgh musim salted caramel. Fuhhhh memang takleh skip. Asyiklah nak order tuh hehehe.

Skang kat kedai kopi tuh banyak pisang based food. Aku suka...aku suka. Hehe. Banana choc chips muffin memang dah sah2 lah all time fave kan. Tapi ada satu lagi nih, expresso banana choco lava. Best lah. Nak makan kene tuang hot expresso atas nya, kombinasi expresso dan chocolate kat banana cake tu ... Hmmm sukar untuk diluahkan dengan perkataan... Hahaha.

Frappe pun bleh blend skali dengan pisang tau. Best kan. Na beli pisang sebiji pon ada dah skang. Rm3 sebiji . *owhh dieeee* hahaha. Tapi aku memang penggemar pisang. :)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan