burger time

sajer takde apa gambar menarik... so burger nih jadik mangsa paparan.... actualli semalam aku berbuka kat Cral's Jr mid valley... selepas tgk sepi.... dah lama berhajat nak masuk... tapi ada jer bende lain yang lebih menarik dari Carl'c Jr... tapi semalam tekad nak makan situ.... berbuka puasa sebenarnya... aku ngan my fren puasa...(aku bercadang nak buat marathon... rejab syaaban n ramadhan... insya allah.... mungkin kalau ada hal tertentu, terpaksa lah berbuka...) kitorang cuma order combo untuk superstar with cheese (double).. lps tuh ntah aku lupa nama... double haper ntah... plus...chessy beef fries tuh... cut burger ...so kitorang bleh rasa each burger... tapi lpas tuh.. kenyang giller... sampai ke hari nih rasanya... sebulan lah tak makan burger agaknya....heheheh.... tapi most of the pix tuh ambik kat internet... sbb sibuk nak makan jer bila tiba waktu berbuka...








Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan