lihat itu kelip-kelip

last firday... 29 feb...bukan senang nak dapat tarikh nih.... kepada sesiapa yang dilahirkan pada 29 february.... selamat hari jadi.... ini bukan pasal birthday lah..... but it was the day i went to KT... with my fren....wah macam my first time to KT plak.... but it was my first experience flying with fokker..... the fireflyz..... cuaca hari tuh tak baik sangat..... so terasa lah gegaran nya.... dan yang paling lawak.... (gerun masa tuh)... masa nak turun tuh..... huh menjunam abis..... ngeri seh....tapi paling best masa nak touch down...smooth abis..... it was fun.....

the tickect..... walaupun flying with budget flight... the fireflyz still give the seat no... so we dont have to chase for the seat... or pay more for the express boarding lane.... err...like another cheap flight.....hehehehe

the flight.... kecik...sebb tuh kita rasa gegarannya.... dolu2.... pernah nak kene naik fokker dari kuching ke KK... asnggup tuh tukar time sebab taknak naik fokker.... ok jer rasa nih.... cuma kalau ada peluang naik bigger flight the better lah...

the empty counter .... hah tengok kami lebih awal dari pekerja nya... memang lah tak ramai nak naik flight kecik... but if u we given an option.... to arrive @ subang... it's more convinient....(new check in counter @ sultan mahmud airport KT)



the fan.... kami duduk kat seat no 5.... so... we can clearly see the fan ... masa ligat berpusing tuh.... rasa macam tak confident plak bleh terbang....

tyres... this make the plane landed smoothly..... masa penerbangan balik ke KL... memang smooth giller.... takde lah pulak rasa menjunam ker... terjunam ker plak.....
so guys..... u better experience yourself.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam