Hello 2016



Hello 2016.
Dah bulan march pon. ok tak perlah kan. rindu pulak nak bercerita kat sini tau. skang rasanya nak share cerita semula lah. tapi mungkin nak share cerita pasal makan, travel dan beberapa cerita yang ok ok saja lah. 

Rindu nak merapu-merapu kat sini. Walaupun macam dah hilang skill jer. Skang dah boleh lah agaknya nak jengah-jengah blog. Lama dah kan. Dah 4 tahun blog ni di anak tirikan. 

Dah lama tak cerita dah tatau jugak nk cerita apa. selama ni bukan lah aku senyap terus dari dunia bersosial ni. tapi aku hidup jugak dengan IG. dulu memang tak layan IG. tapi since takde masa nak membaca dan bercerita. gambar sangat2 bermakna. 

Sementara nak dapatkan mood menulis ni, (walaupon, selama dia nih memang banyak menulis :p), share cerita2 lama dari IG pon kira ok lah kan. hehe.

So, nanti-nanti lah ye. catcha later uols. 

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

peribahasa : tiada beban batu digalas

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan