Happy friday

Salam jumaat.

Tatau lah nk kata minggu ni cepat berlalu ke lambat. Sebab banyak yang sangkut ni. Owh lately ilham macam menjauhkan diri je dr i tau. Tu yang banyak stuck. #eh tapi kan, makan punya proses tak terganggu. Malah makin cemerlang. Ok, i salahkan ubat hormon tu. Pasal tu i gemok skang. Hek eleh, tak mkn ubat hormon pon gemok jugak kan. Hmmmm pagi ni dah melepak mamak mkn tosai ngan vadai. Cemerlang sgt tau.

Dah lama tk citer minum kopi kan. Eh ada jer minum sebenarnya. Cuma tak tercerita. Plus byk coffee buat sendiri. Jimat #eh? Owh hari ni plan nk gi minum kopi best. Kang citer. Kopi dan roti dlm gambar tu friday minggu lps punya cerita. Kalau ada kawan roger ajak minum mmg tk tolak punya. Mlm ni pon dah ada dinner date. Haiii lah badan, nasib lah kan. Diet bukan beerti tak mkn. Pelik tgk org diet tak mkn. Tak makan mmg lah kurus. Tapi i terlebih makan. Kene tarik telinga ngan cikgu kevin kang haha.

Owh i dah boleh lari slow2. Errrr macam lah sebelum ni berdesup macam usain bolt kan. Usain lain, i lain. Ada jugak kekadang lps slow jog tu rasa sakit kt bekas luka operation tu. Sakit stop dulu Dr kata, lps tu bleh cuba lagi kan. Tapi yg paling parah stamina takde. Nk pecah dada wooooooo nk dpt 500m. So uols rasa i bleh ke lari penang bridge untuk half marathon ahad ni? Berangan jet lah. Kalau 10km i gagahkan jugak berjalan, tp 21km kita tunggu tahun depan lah kan.

Kenapa #eh kalau tulis mengarut ni ada jer idea haha
Ce suruh tulis article ke, thesis ke, apa2 yg ilmiah lah, huhhhhh lately mmg merangkak sgt tau.

Ok lah, happy weekend uols.

Sent from Yahoo Mail on Android

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

peribahasa : tiada beban batu digalas