Kopi: Amo Coffee Kafe


Salam kopi everyone!
Baru jer discover this place. Kat ttdi so mmg terus singgah lah kan. Kata pon kawasan jajahan.
 
Kat mana exactly? Kat 42A, persiaran zaaba, ttdi. Senang cakap, dkt tgh proton, petronas etc. Facing the main road. Atas restoren jepon, haishhh aku lupa nama.
Teruja jugak nk tgk the 3D art coffee. Aku mmg suka tgk coffee art ni. Aku nk melukis atas kertas pon fail. Apatah lagi atas kopi kan.
 
I ordered banana latte. Dan nk mkn scones. Tapi hari tu cake dpt 50% off klu beli coffee. So i changed my mind hahaha. Tetiba kan.
 
Owh 3D art ni unt fruity coffee jer. Dah sah2 aku ni peminat pisang. There u go a banana latte. Tapi i didnt noticed the banana taste. My imagination is having coffee with banana. Hahaha. But the latte tasted good. The nutella cake just fine. Nothing much to say. Sama je macam mkn kt tempat lain. So i kene dtg lagi unt mkn scones! Saper nk ikut jom.
 
Well aku suka lah kalau byk kedai kopi kat kawasan jajahan nih. Hehe. Jom try!






 
 

 

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam