Movie...movie....movie

Banyak nya movie best skang nih... Macam tak terkejar nak tengok. Masa lah terlampau limited. Ada satu ketika aku mmg tak gi cinema dah arituh. Bizi lah konon. Tapi skang macam cerita best2 lah pulak kan.

So skang kalau tension ke. Takde mood ke. Atau rasa bleh gi tgk movie mmg aku terus buat movie marathon. Tgk sekali 2 movie ke, 3 movie ke. Tapi kebanyakannya 2 movie lah.

Tu pon ada jugak yg terlepas. Sbb kalau buat movie marathon kene betul2 carik movie yg abis satu terus sambung. Malas lah yg nak tunggu lama plak for next movie. #eh kata pon movie marathon kan.

So tu pasal ada movie yg terlepas. So nih dok nak cari movie2 yg nak tgk tapi tak sempat nak tgk. Tatau la citer best ke tak. Tapi nak gak tengok. Hmmmm apa2 lah labu. *peace*

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas