HRC

takde kerja betul lah. dok google gambar HRC, buat post. sebab dah rasa sangat bersawang lately kan. dulu hobby kumpul sho0t glass HRC. ngan tshirt jugak. skang tambah lagi satu, fridge magnet HRC. tapi minggu lepas gi HRC melaka takde FM. so kene gi lagik lah kan. 

tak banyak berjalan, so belum banyak HRC yang dah gi. gi New Delhi haritu tak sempat nak gi HRC plak. so anyone going to New Delhi, let me know. nak kirim lah kan. hehehe


Penang

KL

Bangkok

Singapore



Colonge

Amsterdam

Beijing


Comments

nadia said…
salam sid :)
nadia ni, kita jumpa dekat event lasertag red mummy hari tu. salam kenal. nadia akan ke singapore and sydney bulan depan. kalau nak pape dari HRC sane, roger2 nadia eh. boleh je nadia tolong belikann. :))

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas