5 sebab kenapa....

5 sebab kenapa aku happy, walaupun hari ini hari isnin:

1. tidak ada masalah teknikal di pejabat

2. semalam dah g tengok movie and shopping (walaupun ada lagi yang nak di shopping kan)

3. bertembung dengan si ‘hensem’ dan dia tersenyum (selama nih dia eksyen jer ngan aku)

4. si ’hensem’ panggil aku (tau pun nama aku... biarlah sebenarnya aku perlu bercakap dengan orang lain melalui hp nya)

5. sarapan pagi dan makan tengahari ditaja (thanx miss millionare)

Comments

zOe said…
asyik2 si ensem jer hehe...baik ko promo miss millionaire jer kat blog ko ni... :P ...dier dpt bf ko gak dpt komisen kan
adenium said…
no problemo.... bagik baikkk punyer gambar... cerita aku sedia kan... hahaha... pasti cepat aku dapat komisennnn

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam