Maha Karya Cinta

aku tak pernah follow pun show One in A Million, tapi bila lagu ni selalu dengar lam radio, macam best jer.. mamat nih pun quite good looking jugak la... rentak dia macam best jer... bila tengok lirik ... memang sesungguhnya aku tak tujukan lagu ini untuk sesiapa...

Begitu berat melangkah
Melihat kau bersamanya
Adakah aku yang salah
Atau hanya helah saja

Ku masih mencintai diri kamu
Bila kau menjauh
Ku rindu

Kau bagaikan udara
yang membantu aku untuk terus hidup di atas dunia
Tanpa mu ku lemah
Pasti aku tak berdaya
Kerna kau maha karya cinta ...

Biarpun kau tidak mahu
Menerima kasih daku
Ku kan setia bersama mu
Sehingga ke akhir waktu
Ku masih menyayangi diri kamu
Bila kau berlalu Ku rindu ..

Kau bagaikan udara
Yang membantu aku untuk terus hidup diatas dunia
Tanpa mu ku lemah
Pasti aku tak berdaya
Kerna kau maha karya cinta

Kau takkan dapat aku lupakan
Kerna kaulah punca cinta kita
Mengajar aku erti bahagia
Kembalilah ..
Terimalah pesan daku
Yang akan terus menunggu ...

Comments

sato17 said…
hadeh.... lama giler tak masuk..penat dok gode2 archive lama nak carik balik link neh.. (^_^)..hehe..

amacam life kak cidot..
adenium said…
HIDUP INI TERLALU INDAH....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam