anak sapaaaa la ni?

Ternampak DIA masa mula-mula masuk sini. Cool nya DIA! Peserta kursus agaknya. Camtu lah kat sini, kalau tak kenal, kita tak pasti itu staff atau peserta. Lepas tu terjumpa lagi. Peserta kursus jangka panjang agaknya. Sebab tak selalu jumpa pun. Aku pun jarang sgt join the crowd. Masa tu kalau ternampak pun, sekadar tengok je la. Sbb masa tu I’m attach to someone lah konon.

Cool sangat ke? At one glance memang ye. Tinggi, kulit melayu (tak lah gelap sgt), gaya DIA slow n steady jer nampak. Nak senang cerita kira taste aku macam DIA la. Kalau DIA tengok tu, macam nak luruh jantung. Aku jer la yang rasa macam tu. Luaran jer la yang aku tahu bukan kenal pun. Tapi orang cakap DIA ni alim sket. Nampak macam tu la juga. Tengok orang yang ala-ala taste kite tu kira my past time favorite la. Apa yang kita dapat bukan seperti apa yang kita suka. So tengok jer la apa yang kita suka. Itu salah satu cara nak menikmati anugerah mata yang Allah kurniakan.

DIA ni already attach to someone sebab tuh aku tak buat keje giler –giler. Tapi sebab jumpa kat sini tak leh lah nak buat giller-giller, kene pro. Tengok jer pun cukup la. Menarik … Tertarik DIA memang DA-BOOM.ye ke..??

Comments

zOe said…
err adakaa aku mengenali si DIA...hehe..kalau unattachd go for him la...ko happy aku jua happy..
adenium said…
memang ko mengenalinya.... waaaaa... he's attaching to someone... if not i'll make a move...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam