eee... Tak suka nyeee...

Hari nih last raya ke? Waa sukanya bila raya dah takde… memang tak suka betul bila dapat banyak invitation for makan-makan…. Dapat banyak sangat invitation… tak suka nya… bila dah pergi I just cant control myself but eat everything. The good food tester in town. Kalau best nak test lagi to confirm the food is good. Aku nih dah lah yang jenis enjoy eating. So memang tak sukanya kalau dapat invitation gi makan-makan…

Yang paling tak suka… I gained weight, more weight to be exact!!!... since came back from Germany, aku always put extra KGs bila timbang… dashyat la. Worried … but just cannot control myself…

Gerun sangat byk my office attire need to be put aside. Look horrible bila pakai. So what say u? memang kene lah berusaha keras. Bukan nya apa, kene lah presentable bila berurusan dengan orang. Kalau kita berurusan dengan orang yang tak seronok dipandang pun kita rasa tak confident, so kira role reversal lah (pinjam word Minister of international Trade and industry).

Plan for shopping after coming back from Sabah. Dah dapat gaji pun masa tuh. bila the word shopping come across my mind, lots of things gonna be in the list! Wait shopping mall, here I come!

Comments

zOe said…
no worries there..i can be ur "reminder" nak dekat dpt gaji nanti i start buzzing lah nak g soping moping ni..aku pun dah start mengarang list ni hehe..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam