Catatan Perjalanan : Trip to Bali - Hotel

Hello Bali!
Nih Hotel tempat aku menginap kat Bali. Coco Hotel, Tanah Lot. skang senang, kalau nak travel beli sesiap hotel kan. biasa aku beli kat Agoda, tapi sebab harituh terlupa dan tetiba dah dekat sgt waktu nak gi, seb baik kat AsiaWebDirect. so kalau beli kat sini boleh lah beli hotel yang agak best dengan murah.

Coco Hotel nih best lah bagi aku. sebab dia concept macam chalet. kalau bawak famili ada pool jugak. cuma jauh dari center of attraction lah. tapi kalau nak berehat semalam dua dari kesibukkan kota, selain Pan Pacific Nirwana yang memang best. Coco Hotel nih pon bagus.

cuma kat sini breakfast ada beberapa pilihan jer lah. bagi aku cukup dah tuh lebih kot 10 set pilihannya.







agak selesa lah. untuk penginapan yang tak sampai RM200 per night. *errr nih kalau beli kat agoda, asianWebDirect etc ah ye*

eh cop! ini gambar Pan Pacific Nirwana hehehe.

ok tuh jer gambar yang nak tunjuk. hehehe.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam