Percuma

Sesekali shopping barang dapor free. Seronok kan. Setahun bleh lah 2 3 kali. Sbb tu kalau nak shopping kat jusco skang aku mmg tunggu time2 yg berbaloi dpt voucher. Macam masa J-Card day. Ataupon kalau nak beli skin care atau perfume tunggu masa ada hari yang buat spent rm350, dpt rm50 voucher. Kalau beli skincare ngan perfume dah voucher seratus lbh dah kan. Hehehe.

Tapi apapun takleh lawan lah 'extreme couponing' kan. Tapi dari takde biarlah ada. Hehhehe
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

peribahasa : tiada beban batu digalas