Kopi : Whisk Outpost, 1 Utama

Salam Kopi.

Ok kali ni kat whisk. Dah lama terjenguk2 nak masuk sini minum kopi. Hmmm nak datang sini makan cake sebenarnya. Nak makan scones. Tapi tu lah, tetiba kawan yg dtg sama taknak plak minum situ. So takkan I nak beli banyak cake kan.

Kopi malam tu ada lah flat white. Ok value for money. Cake nya sgt lah aku suka. Lupa nama. Tapi ada banana, peanut butter cream, pecan etc. Tapi malam tu pun banyak dah takde cake. Penggemar cake pisang mmg tak sah tak try pisang-based-cake kan. Nak capai gak satu lagi banana hummingbird cake. Seb baik pikiran waras.

Mmg nak dtg makan cake lagi lah sini sambil nak minum cold brew. So tunggu lah entri revisited ye. Hehehe. Bila tatau. Nih pon makan early april. Hah dah nak abis april baru siap entry. Hmmmm.

Scone pon nampak sedap kat situ. Jom jom jom. :)


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan