Xterra Malaysia 2014

Hallu.
Ok ini adalah cerita basi! Lama tak cerita pasal aktiviti cenggini kan. Hmm sbb tahun nih tak aktif lah. Hahaha. Due to some injuries, aku pon buat alasan lah. So badan bagai dipam-pam dah nih. Maklum lah yang injured kaki. Bukan mulut hehehe.

Actually skang dah boleh start lah buat aktiviti. Kecuali hiking atau any activities yg melibatkan uneven surface. Tapi bila dah lama tak buat so MALAS menjadi2. Apapun takleh malas lah. Sbb dah register memacam larian gak nnt nih. Dan paling berani dan mendebarkan bulan 8 nih. Fuhh berpeluh pikir. Sbb skang mmg takde stamina. So takleh beralasan lagi nih. Hehehe

So XTERRA adalah larian pertama tahun nih. Dah setengah tahun. Sangat lah tak aktif kan. Ok ok. Nak aktif balik lah nih. Hehehhe


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan