Organ Donation Run

Aktiviti larian. Larian ni was organized by HELP University. Pada 26 Mei yang lepas. Hebat jugak lah larian 7KM ni. Sebab route nya agak berbukit bukau. Lalu ikut area Bukit Tunku. Finisher medal tak dapat sebab hanya the first 50 je yg eligible hehe. Tapi dapat habiskan larian yg berbukit tu dalam masa sejam pon dah happy dah hehe.

Sepatutnya next run will be Run for GAZA, tetiba organizer pospon pulak. Dah tak sempat nak register unt 16KM mizuno run pada tarikh yg sama. Tapi masa tu mizuno fun run masih open for registration. So adalah rezeki berlari untuk Mizuno fun run pada 9 Jun nanti. :)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam