Jom Makan: Red Bean Bag

Dah lama tak ada entri makan2 nih kan. #eh, entri pon dah suam2 kuku je skang. *suam ke sejuk*

Seronok ada kawan yang suka explore tempat2 makan nih. Dengan mudah jer aku terjebak dengan aktiviti nih. *tidak menyalahkan mana2 pihak haha*

Red bean bag nih kat Publika. Kira sebelah Ben's Publika. Kedai nih kat tingkat atas. So ada kemungkinan kurang nampak.

Tak ingat apa nama makanan yg kitorang order. Tapi makanannya adalah nachos dan jugak poached eggs. Ada a few lagi makanan yg perlu dicuba nih. Nak datang lagi :)

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Comments

Azian Elias said…
salam kenal..


i jumpa yr blog masa cari cerita ttg kashmir delhi n agra.. i dah ke sana lepas u pegi last yr. but just kashmir.. pegi sorang2 so tak berani nak ke delhi and agra. INSYALLAH April 2014 will go there with 4 frens. nak ke delhi n agra.. baca yg experience so senang sikit nnt.. INSYALLAH..
adenium said…
Azian Elias - Salam kenal juge.
perjalanan ke India memang mencabar rasanya sebab jarak delhi ke agra yang macam kl ke ipoh ambik masa hampir satu hari.(siang). apapun dapat melihat salah satu wonders of the world rasa sgt berbaloi... selamat mengembara :)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Temuduga: Pegawai Teknologi Maklumat Gred F41

peribahasa : tiada beban batu digalas