Jom makan : noodle station

kesah makan-makan. lama dah nih, dok tersimpan dlm draft. first time try kat noodle station nih. yang nih kat Giant Kota Damansara. not bad lah jugak tau. kene repeat lah kot sebab ada mende yang nak di try. kalau dah gi lunch ngan partner in crime bagi category makan nih, memang meriah lah meja ye. owh ya, mi yang digunakan agak lain. spring noodle kot dorang panggil. dan tambah2 pulak aku dah mula makan mi skang kan *not good*



curry mee- serious menepati citarasa aku. sebab rasa nya lain dari mi kari yang biasa tuh. biasa kan raa sangat berlemak tuh kan. tapi yang nih ada rasa-rasa masam sket. pedas-pedas masam macam tuh. best lah.

noodle soup ngan wantan soup kot - there u go. kata diet kan. nothing much to say lah kan kalau soup nih. but i love the clear soup. agak tasty jugak.




fries- selalu nampak sedap. dan memang sedap bila dimakan. lepas tuh menyesal sebab itu adalah penyumbang utama kepada kegemukkan *boleh tak jangan sebut pasal gemuk bila cerita pasal makan*


bun and butter - *ini pon nak order* tapi memang sangat menarik tau kalau tengok orang makan. tak payah pikir panjang terus jer order.

ini belum tunjuk air yang pelbagai perisa tuh. fuhhh sangat menarik. kalau korang belum pernah try, boleh lah try, sebab banyak pilihan kat noodle station nih. makanannya pun tak mengecewakan *tekak aku lah ye* :D



Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan