terkejut

apa yang suprise nya....bukanya ada orang propose aku la.... meh nak citer....
since harga petrol dah naik nih... baru pagi tadi aku isi tank tuh..... dalam perkiraan... full tank cost me about RM90 jer lah kan... tapi tadik... dlm tank tuh ada minyak lagik... which aku bleh lagik travel for bout 30KM kot.... tapi bila isi full tank tadik dah kene rm94...emm...so kalau tank tuh dah kosong mau lebih rm100 lah tu....

rm100 untuk 3 hari travel.... huh... bukan masak lagik dah... macam rentung jer rasa...... tapi takde apa yang boleh dikomen lah kan.... apapun... kereta perlukan petrol jugak.....so... apa yang perlu buat.... pikir macam mana nak dapat duit lebih...macam mana...??????

Comments

zOe said…
hehe ..tuh laa tak nak duduk kd ker..muehehe...ni oil price dah sky high merasa laa ko :P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam