Bizi Bee....

sehari dua nih kebizian ku mengurang.... cuma kalau ada problem jer lah jadik kelam kabut.... macam pagi tadik.... memang takde mood betul nak dtg keje.... pagi2 buta dah bos panggil.... nasib baik dapat aku menyelesaikan permasalahan itu....

cuti aku banyak lagi nih...sebab harituh ingat simpan cuti untuk kawin... dah tak jadik pulak... takper lah... cuti kawin untuk tahun depan... tahun depan jer lah kira... lepas nak tolak 15 cuti untuk 'hari tua'....ada lagik baki yang melebihi sepuluh hari.... so aku berkira2 untuk nak berehat nih....

sabtu harituh aku kerja.... sebab keje yang nak kene buat tu mesti masa orang tak keje....takper lah dah biasa macam tuh.... lepas keje ...melepak rumah senget sambil makan-makan.... malam nya g tengok 'Bee Movie'... lama giller dah tak g tengok wayang... ada a few movie yang nak kene g tgk nnt nih.... enchanted, national treasure 2.... elizabeth...

menarik citer bee movie.... memula ingat nak tgu adik datang n g tengok.... tapi nnt bawak dia tengok citer lain lah....so sapa yang belum g tengok... boleh lah g tengok... cartoon dia pun cantik....










Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan